Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

Πέμπτη 1η Απριλίου 2004, Green Park 21:30.

Πέμπτη 1η Απριλίου 2004, Green Park 21:30.

                         Αναφορά: Θ. Νάτσινας

Η συνάντηση ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Με καλή διάθεση, κέφι και αστεία, έγινε και απολογισμός των πρόσφατων επιτυχιών και του έργου που κάθε ένας προσφέρει στην Ελληνική Μένσα. Εκεί απάνω, μου έγραψε η Ευγενία Βαγιάνου και τα ονόματα των υπολοίπων μελών που συνεργάζονται στο να έχουμε ανοικτά και γεμάτα κόσμο γραφεία!!!

Χρήστος Αποστολίδης

Ευγενία Βαγιάνου

Δέσποινα Καραμίντζα

Νίκος Μέλλιος

Ανδρόνικος Μπαμπάτσικος

Αντώνης Πανταζής

Άγγελος Σταθάτος

Μάριος Χατζέλας

Και κλείνοντας τα της συνάντησης, θυμάμαι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν με τον ερχομό στην Ελληνικής Μένσα του Θανάση Κοσμόπουλου, ο οποίος βοήθησε για τις χορηγίες της ΟΤΕΝΕΤ και του ξενοδοχείου Αλέξανδρος προθυμοποιήθηκε για την συλλογή έργου για την συγγραφή βιβλίου της Ελληνικής Μένσα, βοηθάει και συντονίζει την συγγραφή καταλόγου μελών για τα μέλη, ενδιαφέρεται και παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις και ποιος ξέρει τι άλλα που δεν έχω μάθει ακόμα.

Και να σκεφθεί κανείς, ότι ο Θανάσης βρίσκεται κάθε μέρα στο Υπουργείο Οικονομικών και από ότι έχω καταλάβει από την κουβέντα «κοντά στη δουλειά μου είναι το Πλάζα, μπορώ άνετα να έρχομαι», δουλεύει για την πρόοδο της χώρας, ακόμη και αργά το βράδυ...

Το παρακάτω Πρωταπριλιάτικο αστείο σταματάει τώρα που είναι μεσημέρι, μου έχει μείνει η εντύπωση ότι τα καλά αστεία γίνονται τις πρωινές ώρες...

Πέμπτη 1η Απριλίου 2004

Σήμερα το βράδυ, θα έρθει στις 22:00 στο Green Park να παρακολουθήσει την συνάντηση μας και ένα μέλος της Μένσα που εργάζεται στο CNN. Μας ζήτησαν ένα μέλος της Ελληνικής Μένσα να αναλάβει ως έκτακτη απασχόληση, την ανταπόκριση από Ελλάδα του παλμού των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό θα γίνεται για 3 λεπτά κάθε 24ωρο με ειδικές δορυφορικές συνδέσεις και απ' ευθείας παγκόσμια μετάδοση. Οι ώρες εργασίας όμως θα είναι ακατάστατες. Λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει στα διάφορα κράτη, θα πρέπει να γίνονται κυκλικές αλλαγές στην ώρα της ανταπόκρισης, ώστε να γίνεται η μετάδοση σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης για διαφορετικές ζώνες ώρας.

Δευτέρα

Τα γραφεία μας ανοίγουν τακτικά, η οργάνωση των αρχείων μας προχωράει, ο κατάλογος ετοιμάζεται, η χορηγία του Αλέξανδρος έχει ήδη γίνει και για τεστ και για συγκέντρωση μελών και η χορηγία της λειτουργίας του Δικτυακού Περιοδικού μας στην νέα του διεύθυνση, εξαρτάται μόνο από ένα χαρτί που θα υποβάλλει ο πρόεδρός μας μέσα στην εβδομάδα!!!

Μία στενή συνεργασία Γιάννη Τζένου, Θανάση Κοσμόπουλου, Ευγενίας Βαγιάνου, Βασίλη Τζιμόπουλου, Δέσποινας Καραμίντζα και όποιου άλλου μέλους θέλει να δραστηριοποιηθεί, οδήγησε στις σημερινές εξελίξεις.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Μένσα έχει τόσα πολλά μέλη που την λειτουργούν με την εθελοντική προσφορά τους.

Πολλά οφείλουμε και στα μέλη του συμβουλίου που με την παρουσία τους και την θετική προσφορά τους, συντελούν στην απρόσκοπτη πρόοδο των προσπαθειών των εθελοντών μας. Το συμβούλιο εγκρίνει γρήγορα τις νέες δραστηριότητες και αυτό αφήνει τον δρόμο ελεύθερο στα μέλη που έχουν την διάθεση, να προσφέρουν.


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*