Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2003 - SIG Επικαιρότητας της Ελληνικής Μένσα.

 

 

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2003 - SIG Επικαιρότητας της Ελληνικής Μένσα.

                        Αναφορά: Θ. Νάτσινας

 

Οι ανεπίσημες συναντήσεις που γίνονται κάθε Πέμπτη εδώ και 2 χρόνια, παίρνουν επίσημη μορφή με το να γίνουν συναντήσεις της Ομάδας Ειδικών Ενδιαφερόντων "Επικαιρότητα" της Ελληνικής Μένσα. Τα μέλη του SIG (Special Interest Group) θα είναι κάθε μέλος που έρχεται σε συνάντηση Πέμπτης ή στέλνει υλικό προς δημοσίευση στις σελίδες για τις συναντήσεις της Πέμπτης ή συμμετέχει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σε αυτό το SIG. Η ιδέα γεννήθηκε σε κουβέντα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Μένσα, Γιάννη Τζένο, σχετικά με την επισημοποίηση των συναντήσεων και από προηγούμενα γράμματα του Στάθη Αθανάσογλου που πρότεινε τον τίτλο για τις σελίδες. Ιδρυτικά μέλη του Γκρουπ είναι όλοι όσοι μέχρι σήμερα πέρασαν από έστω και μία συνάντηση Πέμπτης και όσοι μέχρι σήμερα (Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2003) αναφέρονται στα άρθρα κάποιας Πέμπτης. Αυτό έχει σαν συνέπεια να είναι μέλη ακόμη και ο Τζίν Κόυλ μέλος της Αμερικανικής Μένσα και γραμματέας στην Αμερικανική Πρεσβεία, καθώς ο Konrad Hinsen , μέλος του συμβουλίου της Γαλλικής Μένσα, που σε επίσκεψη τους στην Ελλάδα, ήρθαν και σε συνάντηση Πέμπτης, μετά από πρόσκληση που τους έκανε ο τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Μένσα Γιώργος Κλείτσας.

Αυτή την Πέμπτη λοιπόν, είναι ευκαιρία να κουβεντιάσουμε σχετικά με τον χώρο συνάντησης μας, αφού πλέον οι συναντήσεις αυτές θα έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Μία άλλη αλλαγή, γίνεται σιγά - σιγά και στις σελίδες μας εδώ. Ο τομέας επικαιρότητα - δραστηριότητες έχοντας πλέον παρελθόν και πληθώρα ύλης, αναβαθμίζεται σε on line περιοδικό της Ελληνικής Μένσα και θα αλλάζει σχεδιαστικά καθώς μεγαλώνει και θα αρχίσουν να ομαδοποιούνται οι διαφορετικής φύσης σελίδες.

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος έχει την καλή διάθεση να αγοράσει εισιτήρια για το Μέγαρο σε μέλη που θα συνεννοηθούμε να πάμε όλοι μαζί! Έτσι όσοι δεν είχαμε τον χρόνο να το κάνουμε, μπορούμε κάποια Πέμπτη να συνεννοηθούμε με τον Κώστα για παράσταση που θα θέλαμε να δούμε και ίσως δημιουργηθεί και άλλο SIG της καλής μουσικής. Μετά πρότεινε ο Κώστας να πηγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό!!!


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*