Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Αθήνα - Άρτα - Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Λονδίνο σε chat.

 

 

Αθήνα - Άρτα - Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Λονδίνο σε chat.

 

Κάτι που πρέπει να γίνει κάποια στιγμή επίσημα, έγινε προσωρινά με την μορφή κάποιου είδους SIG… Έχουμε Ομάδα Άμεσης Επικοινωνίας Ίντερνετ μεταξύ των μελών. Η Microsoft παρέχει δυνατότητα στον καθένα, να φτιάξει μία τέτοια MSN ομάδα για τους φίλους, τους συνεργάτες ή και τους συγγενείς του ακόμα. (Με αντάλλαγμα μία ταινία διαφημιστική, στην αρχή της σελίδας, "Banner").

Ο Στέλιος Καλαϊτζάκης, νέο σχετικά μέλος, πρότεινε να κάνουμε κάτι τέτοιο σε μία συνάντηση Πέμπτης και του απάντησα (ως πιο παλιό μέλος) ότι είμαστε όλοι ισότιμοι στην Μένσα, οπότε γιατί δεν το κάνει ο ίδιος. Μέσα σε ένα 24ωρο το έκανε και μάλιστα πολύ καλά. Έτσι σε λίγες μέρες, περισσότερα από 20 μέλη της Ελληνικής Μένσα είχαν έναν χώρο άμεσης επικοινωνίας στο Ίντερνετ.

Εκτός των άλλων, υπάρχει σε αυτές τις ομάδες και η δυνατότητα on line chat! Εξ' ου και ο τίτλος...

Καταργήθηκε λοιπόν ένας από τους λόγους που κάποιος ανέβαλλε να δώσει το τεστ. "Πότε θα βρω χρόνο να ασχοληθώ;" ΟΠΟΤΕ! Όποια στιγμή του 24ώρου αισθανθεί την ανάγκη να επικοινωνήσει με άλλα μέλη, αυτό είναι εφικτό, μέσα από το σπίτι του, ή όπου και αν βρίσκεται, αρκεί να έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Η ομάδα ονομάσθηκε MensaGreece και την ευθύνη την έχουμε όλοι μαζί! Ενδιαφέρθηκε όμως και το Δ.Σ. οπότε ίσως επισημοποιηθεί η ομάδα, οπότε μόνο ο Στέλιος θα έχει την ευθύνη και ίσως και κάποιο άλλο μέλος... Γι' αυτό ξεκίνησα και εγώ μία ομάδα σαν του Στέλιου (αυτή την στιγμή σχεδόν όλοι είμαστε και στις δύο ομάδες), που όμως δεν θα επισημοποιηθεί, έτσι ώστε να διατηρήσει την ελαφρότητα που μας αρέσει τώρα και στις δύο ομάδες. Η δεύτερη ομάδα ονομάζεται Kyklos για να θυμόμαστε την βασική αρχή της Μένσα, ότι κανείς δεν ξεχωρίζει. Στην ομάδα Kyklos θα έχουμε την ευθύνη πάντα όλοι μαζί!


Θεόδωρος Νάτσινας
Επιστροφή στα περιεχόμενα.
Hellenic Mensa Magazine on LineΟι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*