Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2003 - Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2003 - Ορχήστρα Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

                        Αναφορά: Θ. Νάτσινας

 

Ετοιμαζόμουνα να σχεδιάσω το βράδυ μου μέσα στο σπίτι. Ο Στέφανος με ρωτάει: "Δεν θα ξεκινήσεις για την Μένσα;"
Το είχα ξεχάσει τελείως, αλλά το θυμήθηκε η Κική και μέσω Στέφανου το θυμήθηκα και εγώ.
Ξεκίνησε διαφορετικά, μία διαφορετική βραδιά. Στο Plaza αυτή την Πέμπτη διέμενε ο Romano Prodi...
Το πρόγραμμα που βλέπετε πριν την ολοκλήρωση της αναφοράς της Πέμπτης 9/1/2003, έφερε μαζί του ο Παναγιώτης Καρμίρης που είχε πάει στο Μέγαρο και μου το έδωσε μόλις του το ζήτησα, λέγοντας ότι μπορώ να το κρατήσω. Έτσι έφτασε στο scanner μου και το ανεβάζω για να ζηλέψουμε παρέα, όσοι δεν πήγαμε. ;-)


Ιδιαίτερη βραδιά με πολλά περίεργα και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα μεταφέρω εδώ μόλις μπορέσω.
Το μόνο που θα αναφέρω σαν δείγμα, είναι ότι κάποια στιγμή μας πλησίασε ένας καλοντυμένος νέος και μιλώντας σε ένα κινητό, μας ρώτησε: "Είσαστε συνάδελφοι αστυνομικοί;". Έχοντας κουβεντιάσει όλα όσα γινόντουσαν μεταξύ μας, τον είχα προλάβει καθώς πλησίαζε και πριν αρχίσει να μας μιλάει του χαμογέλασα λέγοντας "Καλησπέρα", μετά την ερώτηση του είπα: "Όχι, είμαστε σε έναν σύλλογο και συναντιόμαστε εδώ κάθε Πέμπτη". Δεν έχουμε μέχρι σήμερα πει στο ξενοδοχείο ότι ο σύλλογός μας είναι η Μένσα. :-)
Α και ένα δεύτερο... Αυτό που είχε προτείνει από καιρό ο Στάθης Αθανάσογλου, δηλαδή να γράφουν και άλλοι από δω, κοντεύει να γίνει. Χθες ρώτησα τον Κυριάκο Δελησσάβα αν μπορεί να γράψει δύο λόγια για την συνάντηση να τα βάλω εδώ και μου είπε ναι.

Και τώρα που βρήκα λίγο χρόνο, ας συνεχίσουμε με λίγο περισσότερες λέξεις.

Πήγα στην συνάντηση, βέβαιος ότι δεν θα ερχόταν κανείς, αφού δεν είχα στείλει μηνύματα. Έτσι πέρασα πρώτα από την Εθνική Τράπεζα που είναι απέναντι από το ξενοδοχείο, προσπαθώντας να ροκανίσω χρόνο, αντί να περιμένω μέσα μόνος μου... Είχα ξεχάσει και το organizer…

Επιστροφή στο Sorento σε μεγάλη ταχύτητα. Μία μελωδία που έχω βάλει στο κινητό μου σαν κουδούνισμα. Α! Θα είναι η οικογένεια... ή κάποιος που θέλει να μάθει αν σήμερα θα γίνει η συνάντηση, όμως μπορεί και κάποιος να έχει ήδη πάει, με το ένα χέρι στην κάρτα και το άλλο στο κινητό λέω στα γρήγορα: "Απέναντι είμαι στην τράπεζα", "Άντε έλα μέσα!" μου είπε ο Κυριάκος και κλείσαμε αμέσως.

Όταν συναντηθήκαμε, σκέφθηκα από μέσα μου, "οι δυο μας θα είμαστε, αλλά όσες φορές μείναμε οι δυο μας για αρκετή ώρα με κάποιον Μενσανό, καλά περάσαμε...

Πράγματι ήμασταν για αρκετή ώρα οι δυο μας με τον Κυριάκο Δελησσάβα και είπαμε πολλά και μου έδειξε και το καινούργιο έγχρωμο κινητό του και μου είπε και μία κουβέντα που δεν την κατάλαβα αμέσως: "Πήρα και ένα φορητό κομπιούτερ που συνδέεται μέσω αυτού του κινητού με το Ίντερνετ, ώστε αν κάποια φορά δεν μπορέσεις να έρθεις στην συνάντηση, να μπορούμε να κάνουμε chat μέσω του φορητού". Αργότερα νόμισα ότι κατάλαβα τι εννοούσε, τελικά τώρα που τα γράφω δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Όταν ήρθαν ο Αλέκος Κυριλλόπουλος, ο Ανδρέας Χαλκιαδάκης και ο Χρήστος Σαμαράς, σκέφθηκα ότι αργήσανε πολύ, είχα ξεχάσει τελείως την απεργία των ταξί, αλλά την θυμήθηκα για τα καλά όταν έκανα εγώ τον ταξιτζή, Σύνταγμα - Καισαριανή - Σεπόλια - Αγγελοπούλου. Ο καλός Θεός με αντάμειψε με μία καταπληκτική θέση παρκαρίσματος από αυτές που ούτε στο όνειρό μου δεν βλέπω να υπάρχουν στην γειτονιά μου.

Ελέχθησαν πολύ σημαντικά πράγματα, πολλά και πολύ πυκνά και έτσι δεν μπορώ να τα μεταφέρω εδώ. Περιμένω τώρα από περιέργεια το ρεπορτάζ του Κυριάκου Δελησσάβα να δω τι θα μπορέσει να μεταφέρει από την συνάντηση.
Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*