Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2002 - Ύπαιθρος! η Ελλάδα της καρδιάς μας.

 

 

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2002 - Ύπαιθρος! η Ελλάδα της καρδιάς μας.

                        Μίνι ρεπορτάζ από την συνάντηση: Θ. Νάτσινας

 

Ο τίτλος δεν έχει τίποτα το Μενσανικό, τίποτα το λογικό και γι' αυτό μου αρέσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οτιδήποτε γράφω από δω και κάτω μου φαίνεται φρικτά πεζό και θα προσπαθήσω να μην μου ανακατέψει τουλάχιστον το στομάχι.

Αντιγράφοντας την εικόνα των κρατικών εκλογών, προσπάθησα να δώσω τρία ραντεβού για Chat στο πειραματικό γκρουπ που έφτιαξε ο Στέλιος Καλαϊτζάκης (καταγωγή Κρήτη - Χανιά) και τα τρία μετά τις εκλογές. Κατά την διάρκεια αυτών των chat με βοήθησε ο Δημήτρης Μποσκαΐνος (καταγωγή Αρκαδία - Άστρος) με συμπεριφορά που μου φάνηκε ωμή να καταλάβω ότι είχα γίνει ξεροκαμένος.

Σε κάποια στιγμή on line ανταλλάσσω και λίγα μηνύματα με τον Λέανδρο Βατάκα (Μακεδονία - Θεσσαλονίκη)

Η συνειδητοποίηση που άρχισε με την επικοινωνία που είχα με τον Δημήτρη, συνεχίστηκε με ένα τηλεφώνημα που έκανα στον Γιώργο Κλείτσα (καταγωγή Ήπειρος - Ιωάννινα). Μου έδωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και κυρίως μου έδωσε μία χαρά. Μου είπε ότι ο Στέλιος Καλαϊτζάκης μέσα σε όλο αυτό το στρες της συνέλευσης του έδωσε την εικόνα συγκροτημένου και σωστού ανθρώπου. Αυτό είναι σημαντικό να λέγεται για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε ένα πειραματικό γκρουπ για να βρισκόμαστε on line (και ένα ανοικτό για το άνοιγμα μας προς τα έξω) και κατάφερε μέσα σε 20 μέρες να είμαστε ήδη 16 μέλη και να βρεθούμε 6 ταυτόχρονα, σε on line κουβέντα. (Το γκρουπ βοήθησε να έρθω σε στενότερη επαφή με μέλη που γνώριζα από παλιά και έτσι πήρα και τις φωτογραφίες που έστειλε ο Βασίλης Γούσιας (Καταγωγή Άρτα - Άρτα) και που βρίσκονται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, δημοσιευμένες εδώ).

Αμέσως μετά τα έκανα θάλασσα...

Ανέβασα στο MSN MensaGreece group, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ευτυχώς όμως τηλεφώνησα στην Ιωάννα Δαλλαρή (καταγωγή Εύβοια - Χαλκίδα) που μου υποσχέθηκε ότι μόλις μπορέσει θα τηλεφωνήσει. Όταν μιλήσαμε με έλουσε κρύος ιδρώτας, η φωνή της πάντα φιλική και ειλικρινής δεν μου είπε καν ότι έκανα λάθος. Απλά με ρώτησε αν ξέρω για τα μέλη που απέσυραν υποψηφιότητα. Ευτυχώς που το λάθος έγινε στο private group, μπήκα και το διόρθωσα και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει αδικηθεί από την ανακοίνωση όπως διορθώθηκε, ο οιοσδήποτε...

Στο τελευταίο ραντεβού για Chat, ενώ αλλάζω μηνύματα με τον Δημήτρη Μποσκαΐνο, κτυπάει το κινητό και μαθαίνω ότι έρχεται ο Χρήστος Σαμαράς (καταγωγή Σέρρες - Σέρρες) με τον Κυριάκο Δελησάββα (καταγωγή Καβάλα - Καβάλα) και μετά από άδεια του Δημήτρη, άφησα το chat και κατέβηκα να μιλήσουμε οι τρεις μας λίγο στο αυτοκίνητο. Αλλάξαμε αριθμούς κινητού με τον Κυριάκο που θέλει μόλις γυρίσει στην Καβάλα, να ξεκινήσει τοπική Μένσα. Ελπίζω το καινούργιο συμβούλιο να εξετάσει το θέμα και να βοηθήσει την διενέργεια εξετάσεων εκεί.

Έχουμε λοιπόν πρώτο στην φετινή ψηφοφορία τον Γιάννη Τζένο (καταγωγή Σέρρες - Νιγρίτα) και ελπίζω ότι το συμβούλιο αυτό θα βοηθήσει όλα μέρη - μέλη της Ελλάδας να έχουν την ευκαιρία που έχουμε και εμείς, δηλαδή αρκετά μέλη που να μπορούν να συναντώνται και να συνεισφέρουν στην ενημέρωση αλλήλων.

Περιμένω διορθώσεις, σε τέτοιο κείμενο πρέπει όχι μόνο να τα έχω κάνει θάλασσα, αλλά ίσως μάλιστα ωκεανό.

Η αρτιμελής Ελληνική Μένσα.

     
Εδώ θα μπαίνουν οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Μένσα στις περιοχές που θα αρχίζουν να συστήνονται τοπικές ομάδες μελών της Ελληνικής Μένσα. Στα γκρουπ της Ελληνικής Μένσα μπορούν να δημοσιεύουν τις συναντήσεις που θα οργανώνουν (όπως γίνεται εδώ κάθε Πέμπτη), ώστε να έχουμε τον χρόνο όσοι θέλουμε να τις παρακολουθήσουμε να οργανώσουμε την μετάβασή μας. Προτείνω μάλιστα αν υπάρχει ο χρόνος να μας ξεναγεί κάποιος και στις τοπικές ομορφιές.


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*