Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Εκλογές 15ης Δεκεμβρίου 2002 - Το νέο διοικητικό συμβούλιο.

 

 

Εκλογές 15ης Δεκεμβρίου 2002 - Το νέο διοικητικό συμβούλιο.

                        Μίνι ρεπορτάζ από τις εκλογές: Θ. Νάτσινας

 

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2002 10:15 πμ

Στην Μένσα είμαστε όλοι ίσοι και αυτό φαίνεται στην πράξη με το ότι όλοι ξεχωρίζουμε μεταξύ μας αυτόν που αυτονόητα προσπαθεί να μας ακούει και να θυμάται αυτά που λέμε...

Εύχομαι λοιπόν αύριο να εντοπίσουμε και να βραβεύσουμε αυτούς που έχουν την καλύτερη επαφή με όλους μας.

Θεόδωρος Νάτσινας

Οι προσπάθειες:
Μέσα σε 17 χρόνια η Ελληνική Μένσα έφτασε σε ένα σημείο που λίγες εθνικές Μένσα έχουν καταφέρει, να έχει δώσει δηλαδή μία θετική εικόνα στην Ελληνική κοινωνία για την Λέσχη στην οποία συναντώνται κάποια από τα παιδιά της.
Οι παλιοί πρόεδροι που έδωσαν κομμάτι από τον εαυτό τους για να είμαστε σήμερα με γραφεία και δικτυακό τόπο, δικαιώνονται και αποκτούν μεγαλύτερη αξία αφού το δημιούργημά τους είναι ένα θετικό στοιχείο στην Ελληνική Κοινωνία.
Οι δύο τελευταίοι πρόεδροι συνεργάστηκαν την περίοδο που πρόεδρος ήταν ο Γιάννης Τζένος και ζητώντας την συνδρομή και άλλων μελών όπως η Ειρήνη Καμαράτου Γιαλλούση, η Σοφία Χρησίμου, η Μαρία Μπαρμαξίζογλου, ο Δημήτρης Βασιλείου, εγώ και άλλοι που ίσως δεν έτυχε να μάθω για την προσφορά τους, πέτυχαν να έχουμε μία Ελληνική Μένσα που όλα της τα μέλη προσφέρουν.
Η σταθερή λειτουργία των μηνιαίων συγκεντρώσεων που φρόντιζε η Ιωάννα Δαλλαρή, έδωσε την ευκαιρία σε μέλη μας που αναφέρονται στις εδώ σελίδες, να μας ενημερώσουν για θέματα της αρμοδιότητάς τους ή τα οποία έχουν μελετήσει.
Δύο από τα μέλη που έχουν προσφέρει πολλά στη Λέσχη μας , η Μαρία Σερέτη και η Ζαννίνα Κοντιζά, διάλεξαν να μην θέσουν υποψηφιότητα, αλλά να συνεχίσουν να προσφέρουν με άλλους τρόπους, η μεν Ζαννίνα από την θέση της στο Ίντερνετ η δε Μαρία διοχετεύοντας την εμπειρία της στον γιο της τον Λεωνίδα που είναι υποψήφιος για το επόμενο Δ.Σ. (Αυτό το τελευταίο είναι πραγματικά ηρωικό, αν σκεφθεί κανείς πως αντιμετωπίζουμε όλοι την μητέρα μας, όταν προσπαθήσει να μας βοηθήσει).
Μα περισσότερο από όλους προσφέρουμε αυτοί που δίνουμε την ευκαιρία στους άλλους να καταλάβουν τα λάθη τους και συχνά ονομαζόμαστε "difficult members", δηλαδή ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανάλογα με τις συνθήκες.


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*