Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Special Interest Groups |

 

 

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009 - Αυτοέλεγχος.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009 - Αυτοέλεγχος.

                         Αναφορά: Θ. Νάτσινας

Στις καθημερινές δυσκολίες, σκέφτομαι ότι το δυσκολότερο για μένα είναι ο αυτοέλεγχος. Σε αυτό με βοηθάνε οι συναντήσεις της Πέμπτης, ελέγχομαι από σας, κάτι που μπορεί να με κάνει να αισθάνομαι άβολα, αλλά ήδη αποδείχθηκε ότι το ξεβόλεμα είναι προς το συμφέρον μου.

Και η συνάντηση έγινε χωρίς καπνούς από τσιγάρα.

Πρώτη η Αριάνα μου μίλησε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα βοηθήσει τους καπνιστές από την 1η Ιουλίου του 2009 και στην Ελλάδα, οπότε θα ισχύσει πλέον και στην χώρα μας ότι και στις περισσότερες χώρες που σέβονται την υγεία των πολιτών τους. Σήμερα το είδα πρώτη φορά, το έφερε ο Μάρκος, αν και από ότι μου έγραψε η Αριάνα, το είχε φέρει και την προηγούμενη φορά. Η παρατηρητικότητά μου μάλλον πάσχει, εκτός αν δεν ήμουνα μπροστά.

Σήμερα ήμουνα βέβαιος ότι δεν θα έρθει κανείς, αφού από τους πιο τακτικούς φίλους είναι οι περισσότεροι αυτό που λέμε "καπνιστές".

Τελικά ήρθαν νωρίς, με κέφι και ενεργητικότητα φίλοι που δεν κάπνισαν ποτέ, άλλοι που έχουμε ξεφύγει από την συνήθεια και ένας από τους φίλους που σέβονται τα δικαιώματα των άλλων και έφερε μαζί του και το ηλεκτρονικό τσιγάρο και επειδή είναι φίλος της τεχνολογίας, σκέφθηκα ότι το έφερε για το ενδιαφέρον του πράγματος.

Σήμερα γύρισα σπίτι χωρίς να μυρίζω σαν τασάκι.

Πριν την συνάντηση, σε κουβέντα με φίλους, πρόσεξα ότι δεν θυμάμαι να έχω δει κρατική διαφήμιση σχετικά με την απελευθέρωση των δημόσιων χώρων από τους καπνούς.

Από αυτή την Πέμπτη οι συναντήσεις μας γίνονται κάτω, στον καθαρό χώρο του Palmie.Προηγούμενες Πέμπτες...Σε ένα τηλεφώνημα που είχαμε με φίλο - μέλος της Μένσα που ζει εκτός Αθηνών, μου έγινε η πρόταση να συζητήσω αυτή την Πέμπτη, την ιδέα του για συνάντηση μελών Μένσα, στην Λίμνη Πλαστήρα. Η σκέψη είναι ότι είναι ότι η Λίμνη Πλαστήρα ένα πολύ ωραίο μέρος σε έναν τόπο που είναι προς το κέντρο της Ελλάδας. Στην συνάντηση ειπώθηκε, ότι τα τέλη Απριλίου είναι μια καλή χρονική περίοδος για να διοργανωθεί μια τέτοια εκδρομή - συνάντηση μελών. Υπάρχει σελίδα των φίλων της Λίμνης Πλαστήρα, στο Facebook.

14 Ιανουαρίου 2009

Φαίνεται ότι αύριο θα έχουμε πολλές απόψεις να ανταλλάξουμε. Και σχετικά με την ανανέωση που όλοι βλέπουμε μετά τις πρόσφατες εκλογές στον σύλλογό μας, αλλά και για τα διαδραματιζόμενα σε παγκόσμια κλίμακα.

11 Ιανουαρίου 2009 είχαμε και την πρώτη συνάντηση μελών της νέας χρονιάς.

Στην αρχή της συνάντησης έγινε και μία μετάβαση.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος έκανε μία σύντομη εισαγωγή και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρός μας Χρήστος Αποστολίδης (στο κέντρο της Φωτογραφικής σύνθεσης), ανέλαβε τον συντονισμό της συνάντησης.Πρώτη συνάντηση με τους καλύτερους οιωνούς, η βροχή δεν μας εμπόδισε να ανταλλάξουμε πληροφορίες και απόψεις.
Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*