Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

Σάββατο 19 Ιουνίου 2004, ώρα 19:00 στο DeFacto παραλία Νέας Μάκρης.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2004, ώρα 19:00 στο DeFacto παραλία Νέας Μάκρης.

                         Αναφορά: Θ. Νάτσινας

Συνάντηση με πυροτεχνήματα!!!

Πρώτος ήρθε ο Δημήτρης Πολίτης, από τα πιο παλιά μέλη της Μένσα άρτι αφιχθείς από Σαν Ντιέγκο, όπου εργάζεται ως καθηγητής. Είπαμε τα νέα μας και εκείνη την ώρα, έφθασαν οι Τζιμόπουλοι, ο Βασίλης και η Ρένα. Έγιναν οι συστάσεις και ακούσαμε τα μεγάφωνα από την συγκέντρωση, που ήταν αρκετά μακριά ώστε να μην ακούγεται τι ακριβώς λεγόταν. Λίγο αργότερα έφθασε το αυτοκίνητο με τον Χρήστο Σαμαρά, την Ευγενία Βαγιάνου, την Δέσποινα Καραμίντζα και τον Δημήτρη Μποσκαΐνο. Το αεράκι και η θέα της θάλασσας μας έφτιαχναν το κέφι όταν ήρθαν η Κική Φλώρου, από τα παλιότερα μέλη και η Ελένη Γερονικόλα από τα νέα. Τα νοστιμότατα καλαμαράκια συνοδεύτηκαν με πυροτεχνήματα σε σπάνιους συνδυασμούς ειδικά στο τελείωμα. Η βόλτα από την Δωδώνη για όσους ήθελαν παγωτό και στην τεχνητή προβλήτα που έγινε για το τεχνητό νησί ήταν απόλαυση και ειδικά μας έδωσε ικανοποίηση το να περπατάμε στην ατέλειωτη προβλήματα μέσα στην νύχτα, που έμοιαζε να είναι φυσική κατασκευή. Βλέποντας δεξιά μας και αριστερά μας την θάλασσα τελείωσε η βραδιά.

Η θέα από τον τόπο της συνάντησης μία μέρα πριν.

Παραμονή της συνάντησης.

mensa candidate route...

Και εκεί που περνούσα από την πλατεία Νέας Μάκρης, βλέπω ότι πλάι στο De Facto, έχουν δώσει ραντεβού και άλλοι, που ίσως είναι περισσότεροι από μας...

Θερινή συνάντηση 2004 με εκπλήξεις!!!

Θα έχουμε λοιπόν θέα, την συνάντηση για το τεχνητό θαλάσσιο νησί!!!

Την Πέμπτη 6η Μαΐου 2004, στο Green Park, έγινε συζήτηση με Θέμα: Η ετήσια συνάντηση στην Νέα Μάκρη. Οι φωτογραφίες της σελίδας, μέχρι την συνάντηση, είναι αυτές που έχει η σελίδα της Πέμπτης που έγινε η σχετική συζήτηση.

Η συνάντηση στην Νέα Μάκρη, αποφασίστηκε για Σάββατο 19 Ιουνίου 2004, ώρα 19:00 στο DeFacto παραλία Νέας Μάκρης.

Μιά ξεκούραστη βραδιά.

Φάσεις με χιούμορ :-)

Σάββατο 1η Μαΐου 2004, πρωί.

Κόντευε εννέα και μισή όταν έφθασα στην πλατεία Πρωτομαγιάς, όπως κάθε μέρα. Μπήκα με το ποδήλατο να ρίξω μία γρήγορη ματιά στην έκθεση ποδηλατώντας σε ένα χώρο που το κάνω κάθε μέρα, αλλά σήμερα ήταν κατειλημμένος από τα περίπτερα της έκθεσης. Λίγες μέρες πριν είχε Πασχαλινό παζάρι, και τα περίπτερα ξέμειναν εκεί μέχρι την Πρωτομαγιά, όπου η άλλαξαν διαρρύθμιση για να υποδεχθούν τους εκθέτες βιβλίων. Η δομή πιο ευρύχωρη και πιο κομψά λαβυρινθοειδής από το Πασχαλινό παζάρι. Έβγαλα και την πρώτη φωτογραφία με θεατές τα παιδιά της ασφάλειας της έκθεσης. Έβγαλα και την δεύτερη σκεφτόμενος αν θα μου ζητούσαν να φύγω, όταν άκουσα μία γυναικεία φωνή από ασύρματο να δίνει οδηγίες στους άνδρες της ασφαλείας. «Θα τους ζητάτε ευγενικά να αποχωρούν από τον χώρο της έκθεσης, εφ΄ όσον είναι κλειστή.» Καβάλησα το ποδήλατο για να αποχωρήσω, όταν άκουσα και την φωνή του ενός από τους άνδρες της ασφάλειας, «καλημέρα, είμαστε κλειστά, παρακαλώ ελάτε μετά τις έξι», ευγενική συμπεριφορά, τα λόγια δεν τα θυμάμαι καλά, πάντως κάπως έτσι ήταν... Εκείνο που σας έκρυψα, ήταν μία σκέψη που έκανα, να ζητήσω να δω τα χαρτιά των ανδρών ασφαλείας, την άδεια για την έκθεση στην πλατεία Πρωτομαγιάς, να ελέγξω την νομιμότητα όλων αυτών και να διεκδικήσω το καθημερινό μου δικαίωμα να ποδηλατώ μέσα στην πλατεία Πρωτομαγιάς. Η μεγάλη όμως εικόνα του Καζαντζάκη και η σημείωση «τιμώμενη χώρα η Κύπρος» ήταν στο μυαλό μου και νομιμοποιούσαν κατά την αντίληψή μου την έκθεση. (Πέρα από τον σεβασμό που τρέφω στον ρόλο του βιβλίου για την εξέλιξη μας). Θυμήθηκα και έναν οδηγό που προσπαθούσε να διασχίσει την Αλεξάνδρας την ώρα που περνάγαμε κατά τον ποδηλατικό γύρω της Αθήνας και θυμάμαι ότι φώναζε και διαμαρτυρόταν και την εντύπωση που είχα για την συμπεριφορά του... Έτσι έκανα και την σημερινή μου «αταξία» και ανανέωσα τα «εμβόλια» κοινωνικής συνύπαρξης που έχω κάνει, στην προσπάθειά μου εκτός από ζώο να είμαι και κοινωνικό, ώστε να πλησιάζω τον ορισμό του ανθρώπου.

Έκθεση βιβλίου την Πρωτομαγιά στην πλατεία Πρωτομαγιάς...

Έξω από την έκθεση βιβλίου στην πλατεία Πρωτομαγιάς...

Παρασκευή βράδυ, παραμονή Πρωτομαγιάς.

Είδα αυτό το φυτό, στον πεζόδρομο στην γειτονιά μου και μου έκανε εντύπωση ο βλαστός που φαινόταν να είναι γεμάτος με μικρά άνθη. Λάθος θα κάνω σκέφτηκα και έβγαλα την μηχανή και τα γυαλιά πρεσβυωπίας. Ρύθμισα τη μηχανή σε macro για να εστιάζει κοντά, αλλά έβαλα μπροστά στον φακό και τα γυαλιά της πρεσβυωπίας, αφού ήθελα να δω στο κομπιούτερ μου, λεπτομέρειες. Και όμως ήταν άνθη!!!

Το φανταζόμουνα αλλά δεν το πίστευα...

Και όμως ναι...

Copyright Theodoros Natsinas, Apr 30 2004
Photo details: Digital Jaga DSC 208 3.1Mp 2048 X 1536 (macro mode + γυαλιά πρεσβυωπίας +3.0)

Παρασκευή 30η Απριλίου 2004, παραμονή Πρωτομαγιάς. Διαπιστώσεις...

Βιολογικοί μηχανισμοί.

29/4/2004

Μία ευχάριστη βραδιά. Πέρασα τόσο καλά, που ξέχασα να βγάλω καινούργια φωτογραφία. Ευτυχώς ο Τάσος Μεσιχρόνης έβγαλε και τις έστειλε να τις δούμε!!! Ευχαριστώ πολύ Τάσο!

Όπως πάντα, από την προηγούμενη Πέμπτη, μέχρι νεωτέρας...

Όπως πάντα, από την προηγούμενη Πέμπτη, μέχρι νεωτέρας...

Όπως πάντα, από την προηγούμενη Πέμπτη, μέχρι νεωτέρας...

Με Mensa wap site…

Άρχισε να κολλάει το παλιό κινητό μου και αγόρασα καινούργιο. Αυτό σε συνδυασμό με την wapική δραστηριότητα του Χρήστου Σαμαρά, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, συνετέλεσε στο να αποκτήσουμε Mensa Magazine, WAP SITE.

Για αυτό τον λόγο και έμεινε πίσω το Ιντερνετικό σάιτ μας.

Όποιος δεν έχει γουάπ στο κινητό του, μπορεί να δει το σάιτ αυτό μέσα από ζωγραφιστό κινητό στο Ίντερνετ. Μία τέτοια διεύθυνση είναι:

http://www.littledetails.co.uk/freowapaliser.html

Όταν εμφανιστεί το κινητό, δώστε εκεί την διεύθυνση:

http://users.myqnet.gr/~natsinas/wap/mensa.wml

Μία εικόνα από το wap site μας.

Δοκιμαστικές wap φωτογραφίες από το περιοδικό βρίσκονται:

http://users.myqnet.gr/~natsinas/wap/test.wml

Μία εικόνα από το ζωγραφιστό κινητό με το wap site μας.


Θεόδωρος Νάτσινας
*********************************
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.
*********************************

Επιστροφή στα περιεχόμενα.
 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*