Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

Τα γραφεία του περιοδικού μας.

Τα γραφεία του περιοδικού μας.

                         Αναφορά: Θ. ΝάτσιναςΟ κυριότερος λόγος που μαθαίνετε κάτι, μόλις το μάθω και εγώ, είναι ότι τα γραφεία του περιοδικού μας σήμερα, βρίσκονται στο γραφείο μου και έτσι μόλις γίνει κάτι, μπορώ να πατήσω τον διακόπτη που ενεργοποιεί την ASUS P4P800 deluxe να πάρει ρεύμα από το τροφοδοτικό του κουτιού και να ελέγξει τον Intel Pentium 2,6 hyperthreading και την 512 ΜΒ μνήμη, ώστε μόλις τα βρει εντάξει να στείλει ηλεκτρικά μηνύματα στην FX5200 με 128 ΜΒ RAM κάρτα γραφικών και να φορτώσει το BIOS ώστε να πάρουν σειρά να μπουν από τον Western Digital 80 GB σκληρό δίσκο, τα αρχεία που θα πάρουν τον έλεγχο της σύνθεσης που ολοκληρώθηκε στο Πλαίσιο και να μου δώσουν τα εργαλεία για να ετοιμάσω το άρθρο ή να ανεβάσω το άρθρο που μόλις μου στείλατε.

18 χρόνια τώρα, στα χέρια πολλών από σας, κάπως έτσι λειτουργεί η μη κερδοσκοπική λέσχη μας. Αυτός ήταν μέχρι τώρα και ο λόγος που κατά καιρούς παρουσιαζόταν κάμψη. Μόλις οι εργασίες γινόντουσαν πολλές, το «τροφοδοτικό» αποδεικνυόταν ανεπαρκές και το «φαγητό» αποδεικνυόταν «σουφλέ» και ξεφούσκωνε έτσι ώστε από παστίτσιο να θυμίζει πίτσα.

Εδώ πρόκειται να έρθει η χορηγία, να δηλώσει ότι: «τώρα τελευταία τα πάτε καλά και αξίζει να κρατηθεί αυτό που φτιάξατε».

Σε λίγες μέρες θα γίνει η «εκτόξευση» και τότε θα δούμε πως θα κατορθώσουμε να θέσουμε και να κρατήσουμε τον «δορυφόρο» σε τροχιά. Όταν καταφέρουμε αυτό, η Ελληνική Μένσα θα αρχίσει να δίνει το «σήμα» της, ώστε το κοινωνικό σύνολο να εντάξει την λέσχη μας εκεί που είναι η θέση της και τότε και μόνον τότε θα μάθουμε ποια είναι η θέση της.

Παρακολουθώ την σιγουριά με την οποία περιγράφω αβέβαια πράγματα και αισθάνομαι να «ακροβατώ», αφού την τελευταία στιγμή πάντα καταφέρνω να αφήσω χώρο στην ζωή να μπαίνει στο κείμενό μου με την μορφή της «αβεβαιότητας» που είναι το σήμα κατατεθέν της.

Για όλα αυτά προσπάθησαν πολλοί άνθρωποι μέλη της λέσχης μας και ίσως και όχι μέλη, ξεκινώντας από έναν άνθρωπο που αποφάσισε πρόσφατα να γίνει μέλος της Ελληνικής Μένσα και φθάνοντας σε «άγνωστους» σε εμένα, για την ώρα, τεχνικούς…


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*