Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2004, 21:30, Athens Plaza στο Σύνταγμα, όλες οι απόψεις...

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2004, 21:30, Athens Plaza στο Σύνταγμα, όλες οι απόψεις...

                         Αναφορά: Θ. ΝάτσιναςΤελικά αυτή την Πέμπτη λήφθηκαν οι αποφάσεις και παράλληλα ακούστηκαν όλες οι απόψεις... Μία σημαντική απόφαση ελήφθη από το συμβούλιο και ανακοινώθηκε στην συνάντηση, σε στιγμή αναχώρησης, οπότε ίσως να μην την άκουσαν όλοι. Το συμβούλιο αποφάσισε ότι ο νέος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Μένσα είναι ο Θανάσης Κοσμόπουλος.

Οι κυρίες που παρέστησαν στην συνάντηση, συνετέλεσαν στην κατανόηση νέων πλευρών των θεμάτων που μας απασχολούν και τις οποίες δεν είχαμε σκεφθεί ακόμα. Η Δέσποινα θα φέρει την επόμενη Πέμπτη πολύ ενδιαφέρον υλικό. Είναι Ελληνίδα, αλλά μας ήλθε από την Γαλλική Μένσα και περιμένω μήνυμά της σχετικά με το υλικό που θα δούμε την επόμενη Πέμπτη. Για την ώρα άφησα στην μέση κάτι που ζήτησα από την Ευγενία και το Χρήστο και δέχτηκαν να ετοιμάσουμε όλοι μαζί. Πρέπει μάλλον να συμφωνήσουμε χωριστή συνάντηση για το θέμα και ίσως γίνει την επόμενη Πέμπτη, οπότε και θα αναφέρω το θέμα.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου με Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.

Επισκευές. (Hardware και Software).

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, πρωί, τηλεφώνημα από τον Θανάση, η χορηγία είναι σχεδόν γεγονός, μία υπογραφή του διευθυντή και ξεκινάμε, από Δευτέρα συνεννοείσαι για τα τεχνικά θέματα.
Βέβαια υπήρχε και μία ερώτηση:
Γιατί το περιοδικό ξεχωρίζει από το υπόλοιπο site;
Η απάντηση:
Γιατί δεν ανήκει στο εκάστοτε συμβούλιο, είναι κάτι σαν γενική συνέλευση των μελών και μάλιστα διαρκής, έτσι για πρώτη φορά δεν σημειώθηκε απομάκρυνση μελών, μετά τις εκλογές.
Η Μένσα δεν έχει άποψη λέει το καταστατικό μας.
Τα μέλη της Μένσα μπορούν να έχουν, συνεχίζει.
Κάτι τέτοια άρθρα στο καταστατικό με τράβηξαν στην Μένσα, αφού η ευφυία έχει πολύ ασφαλέστερους τρόπους εκδήλωσής της μέσα στην κοινωνία.
Το καταστατικό είναι πρωτότυπο και ταυτόχρονα πανανθρώπινο, αφού διατυπώνει αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα ως σύνολο δεν μπορεί να κριθεί από κανέναν άνθρωπο.

Έτσι λοιπόν ακούραστα επαναλαμβάνω συνεχώς το ίδιο πράγμα και έτσι παρουσιάζεται πάντα κάτι καινούργιο:

Επανειλημμένα έχω δηλώσει πως ότι στέλνουν τα μέλη θα ανεβαίνει εδώ. Σύμφωνα με το καταστατικό μας, είμαστε μία ατέλειωτη παρέα στρογγυλής τραπέζης, είμαστε όλοι ίσοι. Το, σε λίγες μέρες, : «www.MensaMagazine.gr» είναι βήμα όλων των μελών.Αν κάποιος πιστεύει ότι το περιοδικό δεν είναι αυτό που πιο πάνω περιγράφω, είναι σίγουρο ότι θα έχει δίκιο, γιατί αν μπορούσα εγώ να το περιγράψω θα ήταν δικό μου. Ας στείλει λοιπόν όποιος θέλει την δική του άποψη, για να διαμορφώσει την εικόνα του περιοδικού μας.

Στην μέση περίπου των παραπάνω γραμμών, χτύπησε το τηλέφωνο, χρειάσθηκε να πάω την μητέρα σε έναν πολύ καλό φίλο οδοντίατρο, (δεν είναι μέλος της λέσχης μας). Πήρα λοιπόν το παραπάνω κείμενο, γιατί το θεώρησα αρκετά σημαντικό και ήθελα και την δική του γνώμη. Το διάβασε με ενδιαφέρον και βρήκε μία λέξη να περισσεύει, αλλά και να δηλώνει τελικά το αντίθετο από αυτό που επεδίωκα, συμφώνησα την έσβησα και τον ευχαρίστησα. Συζητώντας όμως για τον οργανισμό που θα κάνει την χορηγία, βρέθηκε φίλος με την κυρία που πρώτη δέχθηκε την επιστολή σχετικά με την χορηγία και παιδικός φίλος και συνάδελφος του πατέρα της. (Όσο και να θέλω να μειώσω την σημασία των «συμπτώσεων» τόσο συνεχίζω να εκπλήσσομαι από την ιδιαίτερα συχνά παρουσιαζόμενη, «απιθανότητά» τους.)


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*