Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Έξυπνος δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι - Ζαννίνα Κοντιζά.

 

Έξυπνος δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι - Ζαννίνα Κοντιζά.

                        Αναφορά: Θόδωρος ΝάτσιναςΗ εξυπνάδα κληρονομείται λέει σε συνέντευξή της στο ΚΛΙΚ (την οποία μπορείτε να βρείτε στο περιοδικό μας) η Σοφία Χρησίμου, είναι άραγε αντίθετη άποψη από αυτή της Ζαννίνας. Σε ξεχωριστό άρθρο θα διατυπώσω μερικές σκέψεις, στην συνέντευξη όμως που έδωσε η Ζαννίνα φαίνεται ότι εκείνη οργανώνεται και δουλεύει για να πετύχει αυτά που θέλει. Όλα τα πρωινά που χρειάσθηκε να την ρωτήσω κάτι, την περίοδο που ήταν υπεύθυνη για το Ίντερνετ, βρισκόταν στην δουλειά.

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση όταν ανέλαβε το "στήσιμο" του Ίντερνετ, ήταν το πόσο απλά διατύπωσε το τι πρέπει να γίνει, έτσι ώστε μας φάνηκε σε όλους λογικό, απλό και αναμενόμενο να κάνουμε αυτό που καθένας είχε αναλάβει.

Ιδιαίτερη χαρά μου έχει δώσει, το ότι όλοι όσοι την ξέρουν την περιγράφουν ακριβώς όπως είναι, με τα καλύτερα λόγια. Εντύπωση μου έκανε την περίοδο που οργάνωσε το SIG του μπιλιάρδου η άνεση με την οποία προσαρμόζεται σε χώρους τόσο διαφορετικούς από την κομψή γυναικεία της φύση, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει την αισθητική κομψότητα σε κομψότητα συμπεριφοράς!

Ξεχωριστή είναι μία αίσθηση σεβασμού και θαυμασμού που εμπνέει στο περιβάλλον της με αυτό που ίσως εννοούμε όταν λέμε "αύρα" της. Ξέρω πάντα, ότι αυτό που θα αναλάβει η Ζαννίνα θα πάει καλά. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρούμε να το χρόνο να κάνουμε μία συζήτηση για το περιοδικό μας και να προστεθεί εδώ, έτσι ώστε το κλίμα σοβαρότητας που εμπνέει, να μεταφερθεί και με άλλη οπτική γωνία.

Και αυτό που κράτησα στην ψυχή μου, είναι ότι αυτή την περίοδο που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το Ίντερνετ, όταν έτυχε να μιλήσουμε, ένοιωσα ότι είμαστε ακόμη συνεργάτες...


Θεόδωρος Νάτσινας           


Επιστροφή στα περιεχόμενα.Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*