Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Πέμπτη 4η Σεπτεμβρίου 2003 - Τάσος Οικονόμου η έκπληξη της βραδιάς.

 

 

Πέμπτη 4η Σεπτεμβρίου 2003 - Τάσος Οικονόμου η έκπληξη της βραδιάς.

                        Αναφορά: Θ. Νάτσινας

 

Πολλές δουλειές για όλη την οικογένεια και έτσι ήμουν τόσο κουρασμένος ώστε θέλησα να βεβαιωθώ ότι θα είναι τουλάχιστον ένας στην συνάντηση, πριν ξεκινήσω από Νέα Μάκρη για την τελευταία συνάντηση στο Green Park. Το ξαφνικό κρύο έδωσε τέλος στις συναντήσεις μας στον κήπο, αφού και στο Green Park, τελικά συναντηθήκαμε στο πατάρι του κλειστού χειμερινού χώρου.

Δοκίμασα λοιπόν να μάθω αν ο Δημήτρης Μποσκαΐνος είχε κέφια για να έρθει στην σημερινή συνάντηση. Κουρασμένος, δεν το συζήταγε καν.

Πήρα το βραδινό φαΐ και βγήκα στο μπαλκόνι, παρά το κρύο της βραδιάς. Με το κουτάλι στο στόμα με βρήκε το τηλεφώνημα του Ανδρέα Χαλκιαδάκη. Δάγκωσα γρήγορα το γιουβαρλάκι και απάντησα μετά. Του είπα ότι ο Γιώργος Παπαδημητρίου θα ερχόταν λίγο αργότερα και άρχισα να τρώω γρήγορα, γιατί υποψιάστηκα ότι θα έφευγα για Αθήνα. Καθώς πήγαινα το πιάτο στην κουζίνα, χτύπησε ξανά το κινητό και ήταν ο Άγγελος Σταθάτος που είχε συναντηθεί με τον Τάσο Οικονόμου και μας ψάχνανε. Για να αποφύγω τις ενοχές με τα γιουβαρλάκια στο στομάχι, είπα στην Κική ότι σκέφτομαι να πάω Αθήνα. Μου έδωσε αμέσως και τις πρώτες σακούλες με τα πράγματα που πρέπει να φέρουμε καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο γιος μας ο Στέφανος το σχολείο και πρέπει να επιστρέψουμε.

Θα μακρηγορήσω λίγο ακόμα για να βεβαιωθώ ότι όποια ανάλυση οθόνης και να έχει κάποιος, θα χρειαστεί να κατέβει για να διαβάσει τα πραγματικά νέα...

Από το κοντό παντελόνι και το κοντό μανίκι πέρασα στο φούτερ και την φόρμα για να κάνω ποδήλατο λίγο πριν γίνουν όλα τα παραπάνω. Σκέφθηκα ότι στην Αθήνα το κρύο θα είναι λιγότερο, αλλά στον κήπο του Green Park θα έχει αρκετή δροσιά και σκοτάδι, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξω ρούχα. Ο νόμος του Μέρφυ όμως λειτούργησε όπως πάντα και φθάνοντας κατάλαβα ότι η συνάντηση είχε ξεκινήσει μέσα... Προσπάθησα να τροποποιήσω το ύφος μου έτσι ώστε σε συνδυασμό με την φόρμα να ταιριάξω στο φωτισμένο περιβάλλον χωρίς να φαίνομαι παράταιρος, αλλά αυτό χειροτέρεψα την κατάσταση σε όλα τα επίπεδα, επαληθεύοντας έναν άλλο νόμο που άρχισα να διακρίνω τελευταία και ο οποίος θα μπορούσε να ονομασθεί ο νόμος του Domino ή της χιονοστιβάδας, αλλά εγώ θα τον βαφτίσω "νόμος της Ενίσχυσης" σύμφωνα με την εύστοχη παρατήρηση που άκουσα να κάνει παλαιότερα ένας φίλος.

Αναγκάζομαι να διακόψω τώρα... το υπόλοιπο κείμενο ελπίζω να το ετοιμάσω μέχρι το σήμερα το βράδυ, (Παρασκευή 5/9/2003).

Όσοι βιάζεστε να μάθετε, τα νέα ξέρουν τουλάχιστον οι χθεσινοί παρόντες, πάρτε τους ένα τηλέφωνο...

Ας πω πάντως εδώ, ότι ο Τάσος μας κέρασε όλους...


Λίγο μετά που έμαθα τα νέα πήρα φωτογραφία τον Τάσο...

 Η Νίκη! (Mini videoclip )

Επιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*