Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2003 - Η κοπή της πίττας της Ελληνικής Μένσα.

 

 

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2003 - Η κοπή της πίττας της Ελληνικής Μένσα.

                        Αναφορά: Θ. Νάτσινας

 

"Πάμε...", λίγο αργότερα, "Ρώτησα και τον Στέφανο και θέλει και αυτός να έρθει."

Σκέψεις:
(Πώπω! Δεν έχω ετοιμάσει την σελίδα με την αναφορά για την πίττα της Κυριακής! Άντε να το κάνω τώρα, γιατί αν το αφήσω... Να πάρω το 2105239074 να βεβαιωθώ για την ώρα... "Διόσκουροι, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2003, 21:30, Δημητρίου Βασιλείου 16, Ν. Ψυχικό, 2106713997 η τιμή της πρόσκλησης 25 ευρώ, μπορούμε να την προμηθευτούμε εκεί, η κοπή της πίττας είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να παρευρεθεί μαζί μας, συμπληρωματικές πληροφορίες: Ιωάννα Δαλλαρή, 6977214460")Αναμένονται και άλλες φωτογραφίες (αυτές είναι του Στέφανου) για την στήλη ψυχαγωγία και μίνι συνεντεύξεις από τα μέλη του απερχόμενου και του νέου (από 2/2) Δ.Σ. για την παρούσα σελίδα.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΣΕ ΜΙΝΙ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ. (Στο Mensa Greece θα ανέβουν για λίγες μέρες στην σωστή τους ανάλυση).

Δεν υπάρχουν περιορισμοί τελικά στην Ελληνική Μένσα. Δύο άνθρωποι από "ανίσχυρες θέσεις" συνετέλεσαν στην διαμόρφωση μιας υπέροχης βραδιάς που με μεγάλη προσοχή διοργάνωσε η όπως πάντα κομψή και άψογη στους χειρισμούς της Ιωάννα Δαλλαρή.

Ο ένας άνθρωπος ήταν η Ελένη Γερονικόλα, από τα νεότερα μέλη του συλλόγου, που με έκανε να "δεσμευτώ" να πάω μέσα στην βροχή Κυριακάτικα βράδυ, στο Νέο Ψυχικό. (Και στην οποία χρωστάω την υπέροχη βραδιά).

Ο άλλος άνθρωπος ήταν ο Στάθης Αθανάσογλου που έστειλε ανήμερα με την εκδήλωση της κοπής της πίττας μας, ένα εξαίρετο γράμμα, όπου εκτός από την ανακοίνωση ότι δεν ήταν σε θέση να παραστεί στην πίττα, έλεγε και τα καλύτερα λόγια για το Δ.Σ. της διετίας 2000 - 2002 και μου έδωσε την ευκαιρία να το ανακοινώσω, ευχαριστώντας έτσι πρώτα από όλους εμένα που ανακοίνωσα κάτι ευχάριστο και ύστερα φυσικά όλους εμάς μαζί, που είχαμε ένα συμβούλιο καλό και αντιπροσωπευτικό.

Η πιστοποίηση της εξαιρετικής ομορφιάς της βραδιάς έγινε με μία συνεχή αλλαγή θέσεων, όλων μας, από τραπέζι σε τραπέζι ώστε να δούμε όλοι όλους, (εγώ μόλις τώρα καταλαβαίνω ότι δεν τα κατάφερα τόσο καλά όσο θα ήθελα, ίσως γιατί κάποιους τους βλέπω τις Πέμπτες και χωρίς να το καταλάβω δεν κάθισα μαζί τους αυτή την ξεχωριστή βραδιά).

Και ολοκληρώθηκε με την ομιλία των 2 Προέδρων της Ελληνικής Μένσα κατά την διάρκεια της κοπής της Πίττας, του Γιώργου Κλείτσα και του Γιάννη Τζένου.

Η πίττα που προσέφεραν η Κυρία Ερμιόνη μητέρα του Προέδρου και η αδελφή του Βούλα, ήταν το τελειότερο επιδόρπιο, να φανταστείτε συνηθισμένος να μην τρώω την βασιλόπιτα (για λόγους θερμίδων), την έκανα κομμάτια ψάχνοντας για το φλουρί αλλά όταν μηχανικά δοκίμασα ένα κομμάτι, άρχισα σεμνά να βάζω στο στόμα μου, ένα - ένα όλα σχεδόν τα κομμάτια της. Μου φάνηκε μάλιστα, νοστιμότερη από την περσινή που είχαν πάλι οι ίδιες ευγενικά προσφέρει. Σκέφθηκα ότι στην γεύση προστέθηκε η χαρά τους από τις αλλαγές που είχε ο Γιώργος κατά την διετία αυτή, που προσφέροντας στην Ελληνική Μένσα, αποκόμισε και ο ίδιος τα οφέλη που έχει όποιος προσφέρει τόσα πολλά.

Πιστεύω ότι η ευχή του Γιώργου για μία δημιουργική θητεία στο καινούργιο συμβούλιο, θα βγει αληθινή και θα το φροντίσουμε όλοι μαζί.

Εκείνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, είναι ότι στην ζωή δεν έχει καμία σημασία ποιος είμαι, παρά μόνο τι κάνω... Δεν ξέρω αν έχω περιθώρια να το καταλάβω μετά την ζωή.

Οι φωτογραφίες που περιμένω από την κοπή της πίττας, είναι της Ιωάννας Δαλλαρή, του Στέλιου Καλαϊτζάκη και του Στέφανου Νάτσινα.

Μέλη που συνετέλεσαν στην καλή μου διάθεση με επικοινωνία πριν την βραδινή μας έξοδο, είναι και ο δρ. Ευάγγελος Κατσιούλης (είναι στην Θεσσαλονίκη) και ο Γιώργος Παπαδημητρίου (έφευγε για Κύπρο).

Τέλος μου έδωσε μεγάλη χαρά και η γνωριμία του Διονύση Κλαδά και της γυναίκας του Γιούλη, με τους οποίους ανακαλύψαμε και μία ιδιαίτερη σύμπτωση, έχουν ένα γιο Στέφανο 10 ετών, ακριβώς όπως εγώ και η Κική!!! (Εκείνοι μας "ρίχνουν", έχουν 6 παιδιά, ενώ εμείς 3).
Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*