4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Special Interest Groups |

 

 

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008 - 45 λεπτά

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008 - 45 λεπτά

                         Αναφορά: Θ. Νάτσινας

Σκέφθηκα να μην ενοχλήσω Πρωτομαγιάτικα… Αλλά πήγα στην συνάντηση έστω και χωρίς μηνύματα, παρέα με ένα περιοδικό γεμάτο πληροφορίες, αφού έλυσα τις απορίες μου και είδα ότι είχαν περάσει 45 λεπτά, επέστρεψα… Λίγα λεπτά αργότερα μου τηλεφώνησε ο Πέτρος Δανόπουλος για να μάθει αν θα γίνει συνάντηση. Έτσι για 20 περίπου λεπτά, έχασα την ευκαιρία να συζητήσω αυτά που διάβασα, αλλά και αυτά που θα έφερνε μαζί του ο Πέτρος. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, είχα και «δωράκι» από το περιοδικό.Προηγούμενες Πέμπτες...

Ο νέος φίλος είναι ο Κωνσταντίνος Βαλλιάνος και με τον νέο φίλο κάναμε και νέες κουβέντες. Και τι δεν είπαμε δηλαδή... :)Ένας μήνας πέρασε με κανονικές συναντήσεις αλλά χωρίς ενημέρωση εδώ.

Το μισό πάρκο (Πεδίο Άρεως), περιφράχθηκε και σπάνε την άσφαλτο και λέγεται ότι θα φυτέψουν και δένδρα.Η συνάντηση έγινε η απεργία είναι στην ενημέρωση της εδώ σελίδας :)

Είναι η πρώτη Πέμπτη μετά τον αποκλεισμό από τα χιόνια. Οι φωτογραφίες χωρίς φλας, για να μην ενοχλήσουμε τα πλαϊνά τραπέζια, δηλαδή για την ακρίβεια, αυτούς που καθόντουσαν σε αυτά τα τραπέζια, δηλαδή για την ακριβέστερη ακρίβεια, αυτούς που καθόντουσαν στις καρέκλες που ήταν γύρω από αυτά τα τραπέζια, τελικά ίσως καλύτερα να τους ενοχλούσαμε, ουφ!

Μέσα στον καταιγισμό πληροφοριών, αστείων, σοβαρών, αισιόδοξων και καταθλιπτικών κάποιων ίσως, συζητήσαμε και για χορό την επόμενη Πέμπτη.

Χάρη στην επαφή μου με τους υπολογιστές, κατάλαβα γιατί δυσκολεύομαι στην καθημερινή μου ζωή, ασυμβατότητα! Ευτυχώς που με συμπαθούν αρκετοί από τους συνανθρώπους μου και διασκεδάζουν με τις όποιες ασυμβατότητες, κάποιοι μάλιστα μέσα από την σοφία της καθημερινής βιοπάλης, ανακαλύπτουν και τις δικές τους ασυμβατότητες, κάτι που τελικά είναι λυτρωτικό για όλους :)))Προηγούμενες Πέμπτες...

Δεν έστειλα μηνύματα αφού φαινόταν ότι δεν θα γινόταν η συνάντηση της 14ης Φεβρουαρίου… Ξεκίνησα όμως να κοιτάξω για κάποιο μέρος που να μένει και λίγο μετά την μία ανοικτό. Πέρασα μπροστά από το Φλοκαφέ, ανέβηκα στην Πατησίων μπήκα στο ξενοδοχείο Παρκ να δω αν προσφέρεται για συναντήσεις και πέρασα και μπροστά από το Γκρην Παρκ να διαβάσω την ανακοίνωση του επ’ αόριστον κλεισίματος…

Ξαναπέρασα από το Φλοκαφέ μήπως και είχε έρθει κάποιος νομίζοντας ότι θα είχαμε συνάντηση. Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Μάρκος που έπαιρνε για επιβεβαίωση και είπαμε να βρεθούμε μία ώρα αργότερα. Ειδοποιήσαμε και μερικούς άλλους από αυτούς που μπορούν συνήθως λίγο πιο αργά και βρεθήκαμε!Πάντα μου κάνει εντύπωση η ωφέλεια που συνεπάγεται η κοινωνική επαφή... Τις Πέμπτες που μας κάνουν την τιμή να έρθουν φίλοι μας σε συναντήσεις, μου φαίνεται ότι βγαίνουν οι καλύτερες φωτογραφίες. Σε αυτή την φωτογραφία, μπορώ να κοιτάξω, χωρίς να με δω με την πρώτη ματιά και το κυριώτερο χωρίς να αρχίσω να βλέπω ελαττώματα πάνω μου. Ελπίζω το επόμενο Σάββατο να καταφέρω να βρεθώ στην κοπή της πίτας της Ελληνικής Μένσα (16 Φεβρουαρίου 2008). Είμαι πολύ δύσκολος στα κοινωνικά και ενώ περνάω καλά κάθε Πέμπτη στις συναντήσεις, χρειάζεται να προετοιμάσω τον εαυτό μου για να μπορέσω να βρω την δύναμη να πάω και πιστεύω ότι βοηθάει πολύ το ότι είναι μία τακτική συνάντηση.Η πρόοδος στις κάρτες γραφικών και το Crysis, ήταν μία κουβέντα που δεν κατέληξε αφού φαίνεται αυτό το πρόγραμμα να χρειάζεται την τελευταία ακριβή κάρτα γραφικών, αλλά τρέχει καλά και στις περσινές midrange graphics cards, σε βαθμό να βλέπεις το ουράνιο τόξο στους καταρράκτες!!!

Η τύχη πολιτικού που έσκασε απανωτά θέμα μεγαλύτερο από το δικό του, έφερε αμήχανο και διερωτημένο γέλιο σε μερικά στόματα..

Το πρωί λιακάδα το βράδι παγωνιά, ήταν το σκηνικό της Πέμπτης.Λίγο χρόνο μας απασχόλησαν και οι θερμοκρασίες σε σχέση με το πράσινο στην Αθήνα, είναι η εργασία της Ελισσάβετ στο Φυσικό τμήμα... Τώρα γιατί κάτι που μας απασχόλησε λίγο χρόνο είναι αυτό που διάλεξα να μεταφέρω εδώ... αυτό μάλλον το καταλαβαίνουμε όλοι μας. Από ότι φαίνεται, λύσεις υπάρχουν να δούμε αν θα υπάρξουν και λύτες. Ελισσάβετ, ευχαριστώ!

Στα υπόλοιπα θέματα υπήρξε και μία σειρά ανεκδότων που έφερναν το ένα το άλλο κατόπιν υποθέτω κάποιων συνειρμών :)

Μερικά από τα ανέκδοτα ήταν "καρφιά" για τα "αγόρια" και μερικά για τα "κορίτσια", το ευχάριστω είναι ότι γελάγαμε όλοι με όλα.

Το ποιό αθώο δείγμα είναι το διαδραστικό ανέκδοτο με το γυναικείο παρκάρισμα:

Λέει μία κοπέλα (όταν μιλάνε για γυναίκες οδηγούς) χωρίς να πει ότι αρχίζει ανέκδοτο:
Νομίζω ότι είναι γεγονός ότι στο παρκάρισμα οι γυναίκες δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά.
Εάν βρεθεί "αγόρι" και του ξεφύγει κάτι που να δείχνει ότι συμφωνεί, ακούει την συνέχεια:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Και είναι τελείως φυσικό να μπερδεύονται, όταν ακούν συνεχώς ότι τα δέκα εκατοστά, είναι τριάντα!!!Μία κανονική Πέμπτη, με καλούς φίλους αστεία και σοβαρές κουβέντες και άπειρες νέες πληροφορίες.

Ακούσαμε περιγραφές από την Αριάνα, σχετικά με την έκθεση "Brain" που υπάρχει αυτή την εποχή στο Ίδρυμα Mείζονος Eλληνισμού και της οποίας ένας από τους "σπόνσορες" είναι και η Ελληνική Μένσα.

Υπάρχει και μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, μάλλον θα έχουμε άρθρο και φωτογραφίες από την έξοδο των Μελών σε χορευτικό κέντρο...

Οι φωτογραφίες είναι από κινητά...Αυτή την Πέμπτη ήταν η γιορτή του γιου μου και έτσι η συνάντηση έγινε Παρασκευή πρωί.

Μαζί μας είχαμε και τον Κωνσταντίνο Νταλαχάνη που είναι νεοδιορισθείς δικαστικός στην Μυτιλήνη.

Η πρωινή κουβέντα έδωσε τόσο όμορφες νοητικές φωτογραφίες από τις περιγραφές του Κωνσταντίνου για την Μυτιλήνη, ώστε ούτε που σκέφθηκα να βγάλω φωτογραφίες, μόνο μία σκέψη κυριάρχησε, πως θα γίνει να κανονίσω να δω τις ομορφιές της Μυτιλήνης που ανεξίτηλα γράφτηκαν στο μυαλό μου...

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η κουβέντα μεταξύ δύο δημόσιων υπαλλήλων που ξέρουν καλά κάθε ένας την δουλειά του, του Πέτρου και του Κωνσταντίνου.

Ένα βιβλίο του φίλου μας Βασίλη Γούσια είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας. Από την τεράστια εργασία που έκανε, εξέδωσε και ένα βιβλίο για το Himantopus - Himantopus.Τηλεφώνημα από τον Βασίλη Γούσια! λίγο πριν ξεκινήσω για το Green Park. Μία ευχάριστη εισαγωγή για μία υπέροχη βραδιά!!

Ακολουθεί δεύτερο τηλεφώνημα από τον Γιώργο Κλείτσα, θα περάσει απόψε να τα πούμε!!!

Μέσα σε μία λαϊκή αγορά σκέψεων και πληροφοριών, πότε με χιούμορ και πότε με καλαμπούρι, αλλά προ πάντων με καλή διάθεση και το χαμόγελο σε εναλλαγή με το γέλιο, ειπώθηκε και ένα ανέκδοτο που δεν μπορώ να το μεταφέρω εδώ, αφού έπρεπε να είναι μπροστά κάποιος για να το ακούσει. Αν κάποιος θέλει να του το πούμε σε επόμενη συνάντηση, να μας θυμίσει "το ανέκδοτο με το άλογο". Κάτι που πρέπει να γραφτεί επίσης, είναι ότι ο Ανδρόνικος επισήμανε ότι περιμένει με ενδιαφέρον την δραστηριοποίηση της ομάδας ειδικών ενδιαφερόντων, PC Μental.
Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*