Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2004 – 22:00 Ξενοδοχείο Πλάζα στο Σύνταγμα.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2004 – 22:00 Ξενοδοχείο Πλάζα στο Σύνταγμα.

                         Αναφορά: Θ. Νάτσινας

Απολαυστική «Χριστουγεννιάτικη» βραδιά!!!

Ανηφόρισα την Πατησίων και αρνήθηκα να καταλάβω αμέσως ότι είχαν απεργία τα ταξί, προτίμησα να φανταστώ ότι είμαι άτυχος. Ρώτησα όμως έναν περαστικό και αμέσως πήρα τηλέφωνο στο σπίτι, για να κατεβάσει ο γιος μου τα κλειδιά του αυτοκινήτου, είχα ήδη εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια. Τρεις θέσεις παρκαρίσματος πρόφτασαν και πήραν άλλοι, αλλά είχε πάρει το μάτι μου έναν δρόμο που το σκουπιδιάρικο είχε φράξει και περιείχε μία ελεύθερη θέση. Δεν ήταν ανάγκη να υπάρχει υψηλό IQ, αλλά ίσως και να βοήθησε...

Μετά την ταλαιπωρία όμως, μία υπέροχη βραδιά άρχιζε. Η μουσική υπόκρουση στο ξενοδοχείο, γεμάτη Χριστουγεννιάτικη ποιοτική μουσική.

Τα κορίτσια μας πανέξυπνα και πανέμορφα αισθητικά ταιριαστά με την πολυτέλεια και την σεμνότητα του Ξενοδοχείου Πλάζα. Τα μέλη του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. δυναμικά, ήδη καταξιωμένα (έχουν δουλέψει από πριν εκλεγούν) και ψυχή της παρέας.

Ο Βασίλης Τζιμόπουλος ετοιμάζει ένα ανανεωμένο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Μένσα, ο Χρήστος Σκαλούμπακας μας ανέπτυξε νέες ιδέες και μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του. Ο Αλέκος Κυριλλόπουλος ανανεωμένος και οξυδερκής βοήθησε να καταλάβουμε βαθύτερα, σημαντικά θέματα. Ο Ανδρέας Χαλκιαδάκης μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις από πρόσφατο ταξίδι στην Γαλλική Disneyland, με την σύζυγό του και το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο. Η Δέσποινα Καραμίντζα ετοιμάζεται για την νέα περίοδο στήριξης των γραφείων μας. Η Ιωάννα Δαλλαρή πρόθυμη να ετοιμάσει νέες εκδηλώσεις, όπως αυτές με τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις που μας έχουν μείνει αξέχαστες. Ο Κώστας Λάμπρου βρήκε χρόνο να περάσει πριν από την βραδινή βάρδια στην εργασία του!!! Ο Χρήστος Αποστολίδης με πρόσφατη συμμετοχή του στον σύλλογο και πολλές ψήφους από τα μέλη, εστιάζει στην ακρίβεια του θέματος της ημερομηνίας έναρξης εργασιών του νέου συμβουλίου. Ο Χρήστος Σαμαράς μας ενημέρωσε για σημαντικές εκδηλώσεις και τις εξελίξεις στα τηλεπαιχνίδια. Ο Ανδρόνικος Βαβάτσικος φρόντισε με λεπτή αίσθηση του χιούμορ να μην φθάσουμε σε επίπεδα σοβαρότητας που κωλύουν την πρόοδο. Όσο για τον Θόδωρο Νάτσινα (ο γράφων), διαπίστωσε ότι όσο και να προσπαθήσει να μεταφέρει το κλίμα της συνάντησης στον γραπτό λόγο, δεν θα μπορέσει ούτε καν να πλησιάσει την πραγματικότητα.

Άλλους περιμέναμε και ήρθαν και άλλους περιμέναμε και άλλοι ήρθαν :-)

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2004

Μία ευχάριστη έκπληξη από τον Μάρκο Αλαφούζο, σε αυτή την συνάντηση θα προσπαθήσει να είναι μαζί μας!!!

Με το καλό να περάσουμε την διαχωριστική γραμμή της θέσης 100.000! (Κυριακή 116.626)

Κι' άλλο...

Συνεχής εβδομαδιαία άνοδος! Μπράβο σε όλους!!!


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*