Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2004 – 22:00 Ξενοδοχείο Πλάζα στο Σύνταγμα.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2004 – 22:00 Ξενοδοχείο Πλάζα στο Σύνταγμα.

                         Αναφορά: Θ. Νάτσινας

Χάθηκα μέσα στην συνάντηση και ξεκουράστηκα από τον εαυτό μου...

Έφτασα 2 λεπτά πριν τις δέκα και 5 λεπτά πριν την Ευγενία Βαγιάνου.

Ο ταξιτζής, μόλις άκουσε Σταδίου, με ειδοποίησε ότι υπήρχε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο κέντρο και έτσι σκέφτηκα ότι θα είμαι μόνος στην συνάντηση. Ευτυχώς η Ευγενία ήρθε νωρίς και την ενημέρωσα σχετικά με την συγκέντρωση και την πιθανότητα να είμαστε μόνο οι δύο μας στην αποψινή συνάντηση.

Ρώτησα την Ευγενία τι νέα είχε από το ταξίδι της στην Αγγλία και έμαθα ότι ξεκινάει το διδακτορικό της με δύο καθηγητές και τα ταξίδια της στην Αγγλία θα είναι τακτικά. Συζητήσαμε τότε, για την Ολυμπιακή και την Easy Jet. Έμαθα ότι εκτός από το προσιτό εισιτήριο της Easy Jet, το μπροστινό κάθισμα είναι και αυτό πολύ προσιτό σε αυτές τις πτήσεις. Το πρόσφατο ταξίδι της το έκανε με την Ολυμπιακή. Επίσης έμαθα ότι όταν προαγοράσεις το εισιτήριο αρκετό καιρό πριν, είναι φθηνότερο, δεν φρόντισα να διευκρινίσω με ποια εταιρία η αν αυτό ισχύει και για τις δύο...

Εκεί που ξεκινήσαμε την κουβέντα σχετικά με το διδακτορικό της και την ικανότητα φοιτητών να αντιλαμβάνονται γρήγορα τους αλγόριθμους στον προγραμματισμό, μπήκε ο Νίκος Παπαδόπουλος που ήρθε κατ’ ευθείαν από την υπηρεσία του. Τον ρώτησα διάφορα πράγματα για τα ραντάρ και τους δρόμους και όταν μου τα απάντησε, γέλασε λέγοντας ότι περίμενε να έχει διαφορετική κουβέντα από τα θέματα που τον απασχολούσαν εργασιακά και έτσι πήγαμε σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όταν μπήκε η Ιωάννα Δαλλαρή που και αυτή μόλις ξέμπλεξε με το οδοντιατρείο της ήρθε με το μετρό, αφού μαθαίνοντας για την συγκέντρωση, άφησε το αυτοκίνητό της κοντά σε σταθμό.

Σε λίγο έφθασε και ο Ανδρέας Χαλκιαδάκης που είχε καιρό να δει την Ιωάννα και χάρηκε πάρα πολύ που την συνάντησε. Η χαρά τους αυτή ήταν μεταδοτική και έτσι η συνάντηση άλλαξε κλίμα και πήγε στο καθημερινό της.

Εκεί απάνω αλλάξαμε τραπέζι και ο Νίκος παρατήρησε ότι κρατήσαμε την ίδια διάταξη που είχαμε και στο προηγούμενο και με έκανε να γελάσω αυθόρμητα, αλλά δεν με έκανε να αλλάξω θέση. Αυτό το τραπέζι ήταν σε μία θέση που μας έκανε να νιώθουμε ασφάλεια και ζεστασιά, αλλά η κουβέντα για λίγο πήγε σε μακάβρια θέματα και ατυχήματα της επικαιρότητας. Μετά από την σύντομη ανασκόπηση της επικαιρότητας, συζητήσαμε για τις εκλογές της Ελληνικής Μένσα.

Όταν ήρθε και ο Χρήστος Σαμαράς συζητήσαμε και για τα δύο F16 που έπεσαν σήμερα. Από ότι κατάλαβα, ένα σύννεφο εμπόδισε την οπτική επαφή με το βουνό μπροστά τους. Δεν έχω ακόμη διαβάσει τίποτα από τα ΜΜΕ και θα το κάνω μόλις τελειώσω αυτή την σελίδα. Είναι πολλά αυτά που θα μάθαινα αύριο, αν δεν ήταν η αποψινή συνάντηση. Και είναι και αρκετά που δεν θα μάθαινα ποτέ.


Θεόδωρος ΝάτσιναςΕπιστροφή στα περιεχόμενα.
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.

 

 


************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*