Επικαιρότητα - News | 4-6 2002 | 7-12 2002 | 1-6 2003 | 7-12 2003 | 1-6 2004 | 7-12 2004 | Photo Gallerie | Mensa Spesial Interest Groups |

 

 

 

 

 

Ελληνική Μένσα – Διεθνής Μένσα

Διάβασα το άρθρο του Στέλιου μάλλον πρώτος, αφού είμαι και εκδότης του περιοδικού...

Μου δίνει χαρά να διαπιστώνω ότι ένα μέλος που έβαλε υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και τώρα απέχει από τις υποψηφιότητες αυτές, ενδιαφέρεται ενεργά για την λέσχη μας.

Το καταστατικό μας γράφει, ότι είμαστε μία λέσχη ανθρώπων που μετέχουν σε μία «Στρογγυλή Τράπεζα», που είναι ίσως το στοιχείο της Βρεττανικής Κουλτούρας που έγινε διεθνώς αποδεκτό μέσω της Μένσα.

Σε μία εποχή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και Δυτικής Ελληνικού Τύπου Δημοκρατίας έχει γίνει φανερό, ότι κάθε άνθρωπος που αποφασίζει να δράσει και δρα, με σχέδιο, θέληση, γνώση, σταθερότητα και ίσως πάνω από όλα κατανόηση του περιβάλλοντός του, μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Στην Μένσα που το δηλώνουμε κιόλας, ότι είμαστε μέλη «Στρογγυλής Τράπεζας», είναι αυτονόητο, ότι οι τίτλοι μας ξεχωρίζουν μόνο στο θέμα των ευθυνών, που με την ψήφο των υπολοίπων, επιφορτίζονται κάποιοι από μας.

Έτσι δεν βλέπω να έχουμε κάτι ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα μέλη, οι τέως πρόεδροι, πέραν του ότι ιστορικά φαίνεται να είχαμε επιφορτιστεί εθελοντικά και με την ψήφο των υπολοίπων, κάποιες παραπάνω ευθύνες.

Το περιοδικό που διαβάζουμε εδώ, ξεκίνησε από μία σελίδα μέσα στον Δικτυακό Τόπο της Ελληνικής Μένσα και έγινε από τα μέλη που έστειλαν τις εργασίες τους, Δικτυακό Περιοδικό της Ελληνικής Μένσα. Δεν συνάντησα εμπόδια στην εδώ εργασία μου, παρά μόνο στο θέμα των εκλογών, όταν ένα από τα συμβούλια, έλαβε απόφαση να μην μπαίνουν εδώ βιογραφικά υποψηφίων και αναγκάστηκα σεβόμενος το Δ.Σ. ως ιδέα, να αφαιρέσω κάποιες σελίδες.

Τα μεταγενέστερα Δ.Σ. αποδέχονται μέχρι σήμερα ως σωστή αυτή την ενέργεια του παλαιού Δ.Σ.

Περιμένω κάποια στιγμή, η Γ.Σ. της Ελληνικής Μένσα, ως ανώτερο όργανο κάθε συλλόγου, να ανατρέψει την ως άνω απόφαση του Δ.Σ. και με την πρωτοβουλία κάποιου από τα μέλη να τεθεί ως θέμα και να ψηφισθεί αν είναι δυνατό ομόφωνα, μία απόφαση της Γ.Σ. ότι στο Δικτυακό Περιοδικό της Ελληνικής Μένσα έχει δικαίωμα κάθε μέλος να δημοσιεύει ότι επιθυμεί.

Θεόδωρος Νάτσινας
Μέλος της Μένσα


*********************************
Οι σελίδες μας έχουν δεχθεί επισκέψεις μέχρι σήμερα.
*********************************Επιστροφή στα περιεχόμενα.
Hellenic Mensa Magazine on Line 
           ************
Παρακαλούνται τα μέλη που έχουν σε αρχείο για Η/Υ τα άρθρα τους που πρόκειται να εμφανιστούν εδώ,
να τα στέλνουν στην διεύθυνση:
natsinas@hotmail.com


************

Με τον μετρητή που ακολουθεί φαίνονται και οι προτιμήσεις
των περισσότερων από μας έτσι ώστε να διαμορφώνεται
καλύτερα το περιεχόμενο του Περιοδικού μας


*
***
*******
**********
*************

Flag counter since January 2, 2013 (when main counter at the top of the page had 627136 visits):

Flag Counter

Shinystats:


*************
**********
*******
***
*